Hai sa facem un puzzle!

02/12/2018
de catre Radu Alexandru


Mai devreme sau mai tarziu, copilul tau trebuie sa invete: lucrurile trebuie facute intr-o anumita ordine. Unele lucruri se potrivesc, altele nu. Fiecare parte a vietii are locul si rolul sau si face parte dintr-un intreg. Nimic nu este inutil, totul este exact cum trebuie sa fie, iar el va trebui sa fie capabil sa isi aseze fiecare bucatica a vietii sale in asa fel incat sa creeze armonie. Cum ii vei explica insa asta tancului tau, care inca crede ca barza l-a adus pe aceasta lume si Mosul a pus ciocolata si masinuta sub brad? Desigur, nu poti. Va trebui, dupa cum stii, sa ai multa rabdare pentru a-i oferi treptat aceasta intelepciune. Insa, intre timp, ce poti face este sa il pregatesti, si sa il provoci sa inteleaga singur. Pe scurt, pune-l in fata unui puzzle.

Nu ai cum sa nu iti amintesti de aventura la care luai parte atunci cand te apucai de un puzzle. Cum treceau orele, si tu cautai inca marginile. Iar cand, in sfarsit, era gata, simteai acel sentiment al completului, alaturi de mandria de a reusi. Incearca acum sa iti imaginezi acelasi sentiment, trait de copilul tau, in momentul in care si el a terminat primul sau puzzle!

Asa ca daca doresti sa ii oferi copilului tau bucuria si provocare unui puzzle nou, lasa-ne sa iti recomandam unele dintre produsele noastre, pe care ti le recomandam cu caldura.


Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua