In mintea copiilor


Copilaria este prin excelenta varsta bucuriei, curiozitatii si creativitatii. Deschiderea celor mici spre experimente de tot felul ii ajuta sa dobandeasca noi abilitati si cunostinte despre lumea care-i inconjoara. Creativitatea este o abilitate importanta pentru aceasta lume in continua schimbare si este indispensabila capacitatii de adaptare la nou.

Copiii invata si creeaza prin joc, prin experiment, prin incercare. Joaca este activitatea principala a copilariei, si are un rol creativ-educativ foarte important. E important pentru micii exploratori sa poata reproduce parti ale lumii in care traiesc, e cel mai bun mod de a invata despre ea (conceptul de „hands-on education”). Prin jocul creativ, copilul descopera lumea, se descopera pe sine, dar se si formeaza, isi creeaza propria identitate.

Manute Creative si-a propus sa le ofere copiilor toate materialele necesare jocului creativ-educativ, ca ei sa isi poata da frau liber imaginatiei. Selectia atenta a fost facuta cu gandul la siguranta utilizatorilor, calitate, estetica si utilitate. Fie ca e vorba de culoare, forme, texturi sau ustensile, produsele pe care vi le propunem noi le vor oferi celor mici ocazia sa isi exprime intr-o forma fizica emotiile, trairile si gandurile. Un desen liber sau o mica sculptura din plastilina sunt o ocazie de a pasi pe taramul imaginatiei copilului tau.


Contact:

Adresa de corespondenta pentru servicii postale: Str. George Enescu Nr 24 Ap 1 Alba Iulia

Program de lucru: L- V 09:00 – 18:00

Departamentul vanzari: +40 729 449 229

comenzi@manutecreative.ro

Suport tehnic: +40 753 820 353

+40 757 146 747

contact@manutecreative.ro